Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Η ανακοίνωση της επίσημης θέσης του Δήμου Αλίμου πάνω στο κρίσιμο θέμα της προέκτασης της Περιφερειακής Οδού Υμηττού μέχρι την λεωφόρο Ποσειδώνος


Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου

Δήμος Αλίμου - Τηλ. 213 200 8000

«Η επίσημη θέση του Δήμου Αλίμου πάνω στο κρίσιμο θέμα της προέκτασης της Περιφερειακής Οδού Υμηττού μέχρι την λεωφόρο Ποσειδώνος, θα ανακοινωθεί μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα 23 Μαρτίου».

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός στο κλείσιμο της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας ενημέρωσης για το τεράστιο αυτό έργο που περνάει και καταλήγει στην πόλη μας.

Ο υπηρεσιακός παράγοντας του ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Νασιόπουλος και ο Κωνσταντίνος Ζέκκος που εκπροσωπούσε το γραφείο μελετών που έχει κάνει τον τεχνικό σχεδιασμό του έργου, έκαναν επί τρίωρο αναλυτική ενημέρωση για όλες τις (τεχνικές κυρίως) λεπτομέρειες του νέου οδικού άξονα. Όλα αυτά τα στοιχεία που αποκομίστηκαν από την παρουσίαση, θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας και εκεί θα παρθεί η οριστική απόφαση από όλες τις παρατάξεις του ΔΣ για την θέση του Αλίμου.

Στην ενημερωτική διαδικασία παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, εκπρόσωποι όλων των συλλόγων και φορέων του δήμου και αρκετοί πολίτες.

Copyright 2009 - Δήμος Αλίμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου